POZOVITE NAS

Četvrtaste tuš kabine

Četvrtaste, tj. pravougaone tuš kabine koriste se kada staklom treba oivičiti prostor u uglu između dva zida. Pravougaone tuš kabine izrađuju se u više varijacija od kaljenog stakla 8mm, a u zavisnosti od dimenzija prostora, želja klijenata i cene. Što je najbitnije pored klasičnih dimenzija tuš kabina, Marconio tuš kabine se mogu raditi po meri vašeg kupatila. Za male prostore preporučuje se tuš kabina sa vratima I bočnim staklom (80x80 ili 90x90), za srednje velike i velike prostore tuš kabina sa fiksnim segmentom I bočnim staklom kao i ostali modeli iz ponude Marconio tuš kabina.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media