POZOVITE NAS

Tepidarijumi i tople klupe

Tepidarijumi i tople klupe

Temperatura: 37-40°C
Okruženje: tople ležaljke
Materijal: Ekstrudirani polistiren (EXP), mozaik, plocice
Efekti: opuštanje tela – relaksacija

Tepidarijumi su u Antičko doba izrađivani u mermeru i grejani vatrom, a služili su da svojom blagom toplinom opuštaju rimsku gospodu. U današnje vreme tepidarijumi su nezaobilazni deo svakog ozbiljnog wellness i SPA centra, ali svoje mesto nalaze i u malim privatnim wellness centrima. Osnovna funkcija tepidariuma je da opusti čitavo telo i mišiće, posebno pre i posle korišćenja masažnih bazena, finske saune i parnog kupatila.

Tepidarijumi se izrađuju od ekstrudiranog polistirena sa integrisanom grejnom mrežom 17w/m i sa termostatom kojim se postiže optimalna temperatura za opuštanje od 37-40. Završna obrada im je najčešće u staklenom mozaiku po želji klijenta. Izrađuje se u nekoliko dizajnerski razlicitih modela, a poseban patent Marconio kompanije je akrilni tepidarijum. On pre svega pleni svojim minimalističkim dizajnom, i besprekornom higijenom na njegovoj površini, dok je raspodela toplote ravnomernija. Tepidarijumi se veoma lako instaliraju u relaks zonama jer im je potrebna samo jedna utičnica.

Više o Marconio tepidariumima i toplim klupama možete pročitati na našoj posebnoj web strani namenjenoj Wellness-u.

 

Galerija

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media