POZOVITE NAS

Wellness & Spa

MARCONIO WELLNESS KONCEPT

Segment kompanije Marconio Whirlpool SPA koja se bavi wellnessom sve proizvode izrađuje od najkvalitetnijih materijala i komponenti svetski poznatih proizvođača sa punom posvećenošću naših zaposlenih. Naš imperativ je zadovoljiti želje naših klijenata i učiniti da sva njegova čula uživaju tokom korišćenja naših proizvoda.

Više o Marconio wellness proizvodima možete pročitati na našoj posebnoj web strani namenjenoj Wellness-u.

Osnovni principi kao što su funkcionalnost uz visoke performanse, dugotrajnost, dizajn i stalni tehnološki napredak su naši prioriteti. Sve bolje poznavanje wellnessa od strane klijenata koji znaju šta hoće zahteva od nas da idemo napred i dizajniramo wellness sadržaje koji su estetski savršeni i primarno kvalitetni.

U okviru našeg asortimana napravili smo podelu na kućni – privatni wellness i profesionalni – javni wellness kako bi klijenti lakše prepoznali koje su njihove želje i potrebe.

Zavirite u naš wellness kutak i ostvarite vaše profesionalne ambicije ili napravite wellness centar u vašem domu.

KONSALTING

Marconio na osnovu svog višegodišnjeg iskustva nudi i pomoć prilikom sastavljanja finansijske procene ulaganja, analize tržista i isplativosti. Takođe naše klijente navodimo da prate zajedno sa nama inovativne ideje i na taj način stvaraju komparativnu prednost u odnosu na svoju konkurenciju.

PROJEKTOVANJE

Ukoliko se klijent odluči za Marconio wellness proizvode, mi mu besplatno nudimo projektno rešenje wellness centra koje izrađuje naš arhitekta specijalizovan za wellness centre. Takođe mi Vam možemo pomoći i dati sugestije pri odabiru wellness opreme i samih materijala koji će činiti Vaš SPA centar u zavisnosti od kvadrature i samog prostora. Uz to pružamo tehničku podršku prilikom izvođenja neophodnih instalaterskih radova za sve odabrane sadržaje.

IZVOĐENJE

Marconio pored izvođenja svih wellness sadržaja iz našeg asortimana radi i kompletno izvođenje i opremanje wellness prostora po principu ključ u ruke. Od instalacija i grubih radova, preko wellness proizvoda do finih enterijerskih radova. Tako da bez brige nama možete prepustiti čitav posao za koji u celosti odgovaramo samo mi .

SERVISIRANJE

Pored najduže garancije na tržištu, imamo efikasnu i stručnu servisnu službu što je nekada presudno kada su profesionalni SPA centri u pitanju. Svu opremu ugrađenu u naše proizvode imamo na lageru u svakom trenutku, a naši serviseri na terenu su profesionalci sa preko 15 godina iskustva u wellness segmentu.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media